marți, 31 martie 2015

Restrictionarea si automatizare accesului auto in parcari sau zone private

Restrictionarea si automatizare accesului auto in parcari sau zone private
Restrictionarea si automatizarea accesului auto in parcari sau zone private. Va vom prezenta astazi aplicatia de restrictionare si automatizare a accesului auto in zonele private. 
Daca ai o intrare la firma, pe care ai un acces auto destul de important, si in acealasi timp ai nevoie ca accesul pe poarta sa-ti stea in permanenta inchisa, atunci cea mai buna solutie este o bariera de acces auto. 
Ce trebuie sa ai in vedere cand alegi bariera de acces.

  • Deschidera utila, pentru a alege lungimea bratului barierei
  • Modul de lucru (ciclu de lucru) : Uz Normal, Uz mediu, Uz intens
  • Inchidere / deschidere automata

Deschiderea utila : Este data de distanta dintre cei doi stalpi , si ne va arata ce lungime trebuie sa aiba bratul barierei. Vom gasii in practica bariere cu brat cuprins intre 3 si 12 metrii.
Modul de lucru (ciclu %) :  Este important traficul pe care il aveti pe acest acces. Daca aveti pe ora cca 6-8 deschideri, se considera uz normal sau rezidential. Traficul mediu este intre 8 - 15 deschideri pe ora, iar traficul intens peste 16 deschideri / ora pina la deschideri permanente continuu, atunci se considera UZ PERMANENT.
Inchidere / deschidere automata : Ca si aplicatie se poate realiza o inchidere automata dupa un interval de timp, dar atunci este obligatoriu sa aveti instalate 2 seturi de fotocelule, pentru siguranta. Nu se stie daca dupa ce intrati in perimetru, nu aveti un obstacol si nu puteti depasii zona de acces si bariera se va lasa pe autoturism. In cazul deschiderii automate, se pot monta sub carosabil, detectori de bucla inductiva, care va sesiza prezenta in proximitate a unui autoturism , si ve-ti putea automatiza accesul spre iesire automat, in cazul in care se doreste acest lucru.
Daca nu stii inca cum trebuie sa fie configurat accesul tau auto pe bariera, nu ezita sa contactezi specialistii de la Atu Tech, care din prisma experientei te vor ajuta sa configurezi si sa instalezi accesul auto de care ai nevoie.
Ne poti gasi aici : https://www.a2t.ro/contact.html sau la telefon 0369-801-948.
Mai jos iti prezentam cateva produse care se potrivesc pentru aplicatiile de restrictionare sau automatizare a accesului auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu