marți, 31 martie 2015

Motoare porti batante deschidere spre exterior in Sibiu


Motoare porti batante deschidere spre exterior
Motoare porti batante deschidere spre exterior. Pentru aplicatii unde se doreste automatizarea portii batante cu deschidere spre exterior.
De multe ori avem cereri pentru automatizari porti batante cu deschidere spre exterior. Multi clienti cred ca sint motoare speciale pentru a indeplinii aceasta functie, noi va spunem ca apropape orice motor de automatizare poate se execute aceasta cerinta.
Cum este posibil ? Sa am motoarele instalate in interiorul curtii si in acelasi timp sa se poata deschide poarta spre exterior ?
Este de fapt o tehnica de montaj. Motoarele pentru porti batante, nu se mai monteaza pe fara stalpului dinspre interior, paralela cu foile portii (canate),ci pur si simplu se vor monta pe fetele stalpului excact ca in  imaginea prezentata mai jos, iar prin inpingere respectiv tragere, veti obtine o automatizare care va deschide canatele portii spre exterior. Setul de fotocelule se monteaza exact 00000746_large1la fel.
Mai jos va prezentam cateva seturi de motoare care se pot instala cu succes pentru dechiderea portii spre exterior. Sintem unici importatori pentru automatizari de porti LIFE ITALIA si Motorline - Portugalia, fabricii cu traditie in producerea motoarelor pentru automatizari de porti batante sau culisante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu