marți, 31 martie 2015

Motoare pentru porti glisante - culisante in Sibiu

Motoare pentru porti glisante - culisante
Motoare pentru porti glisante - culisante. Ai o poarta care gliseaza pe sina sau este autoportanta si ai nevoie de un motor? Ai ajuns bine. Atu Tech este importator motoare si automatizari pentru porti glisante, si nu numai. 

Cum imi aleg motorul pentru poarta glisanta? 
  • In primul rand motorul pentru poarta glisanta se alege dupa greutatea totala a portii. Daca aveti o poarta glisanta de 300 de KG, va recomandam sa achizitionati un motor cu cca 25 % mai mare pentru acea greutate.
Exemplu : Daca poarta dumneavoastra glisanta are 300 de kg , va recomandam sa achizitionati un motor care suporta 400KG, pentru a avea o fiabilitate mare in timp.

  • Accesorizarea motorului . Trebuie sa aveti in kit placa de montaj, minimun set de fotocelule, o lampa de semnalizare si macar 2 telecomenzi.

  • Garantia produsului. In general veti gasi pe piata motoare pentru porti glisante cu 2 ani garantie. Noi in calitate de unici importatori pentru automatizarile de porti LIFE ITALIA, oferim 3 ani garantie, pentru ca, credem cu tarie in calitatea motoarelor noastre.

  • Cremaliera pentru motoare porti glisante. Cremaliera se achizitioneaza separat, in functie de deschiderea utila a portii. Daca aveti spre exemplu 3 metri deschiderea utila, aveti nevoie de 4 metrii de cremaliera.
Daca aveti nevoie de ajutor specializat, nu ezitati sa ne contactati, avem in echipa, tehnicieni cu 15 ani de experienta in domeniul automatizarilor de porti, care va pot ajuta pas cu pas sa alegeti motorul potrivit pentru poarta dumneavoastra. https://www.a2t.ro/contact.html
Mai jos aveti cateva din motoarele pe care noi, Atu Tech Srl le importam in exclusivitate pentru Romania, la un raport pret / calitate excelent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu