sâmbătă, 24 mai 2014

Automatizare de poarta in SIBIU

In sfarsit ai ajuns si la automatizarea de poarta, si acum cauti o firma specializata de instalare pentru automatizarea de poarta in Sibiu. Ai nevoie si de un produs de calitate, cu garantie. Atunci in spun de pe acum, ai ajuns bine.
Sintem Atu Tech Srl , cu sediul in Sibiu, si ne ocupam cu importul, distributia si instalarea de sisteme de securitate si automatizare de poarta. La asta ne pricepem, spun cei cate sute de clienti pentru care am instalat sisteme de securitate si automatizare de poarta in acesti ani.  Pe zona de automatizari de porti, importam cu succes produse de calitate de la doi producatori consacrati, unul este LIFE ITALIA care ofera 3 ani garantie pentru pordusele lor, si MotorLine , vechi si seriosi producatori din Portugalia, care ofera si ei la randul lor garantie de 2 ani pentru produsele de automatizari de porti.
Ne poti contacta direct, si trimitem specialistul sa masoare si sa propuna solutia tehnica potrivita pentru poarta dumneavoastra, la telefon 0369-801-948, 0744-232-444, sau ne poti trimite un email pe vanzari@a2t.ro, ne mai poti gasi si Online pe magazinul nostru de automatizari de porti ATU TECH aici.