miercuri, 26 martie 2014

Automatizari de porti LIFE Italia 3 Ani Garantie !

Poarta se deschide singura, fara ca dumneavoastra sa iesiti din masina, fiind nevoie doar de apasarea unui buton al telecomenzii. Este nevoie de o singura unitate de comanda pentru a controla toate automatizarile LIFE ITALIA  din casa dumneavoastra.Solutiile de automatizare oferite de LIFE ITALIA atat pentru portile batante, cat si pentru portile liniare ofera cel mai bun raport calitate/ pret.
Produsele LIFE iau nastere din sinergia a doua sectoare R&D specializate, unul pentru partea electronica si altul pentru cea mecanica, cu obligatia de a dezvolta cele mai inovative solutii disponibile azi: misiunea LIFE de fapt este “a face diferenta” in automatizare. A face parte dintr-un mare grup, a urmari obiective importante, a munci umar la umar cu clientul, a visa mereu solutii noi, a abandona vechiul, a intelege si a traduce produsul, a depasi irealul pentru a crea realul placere si frumusete.
Cu LIFE pana si cele mai evoluate si complexe sisteme devin usor de instalat, datorita unei serii de solutii si predispuneri tehnice deja prevazuta in faza de proiect. La aceasta se adauga instructiuni de montaj usoare si complete: astfel incat instalatorii economisesc timp, optimizeaza propria munca avand cele mai bune rezultate profesionale.
Produsele LIFE iau nastere din sinergia a doua sectoare R&D specializate, unul pentru partea electronica si altul pentru cea mecanica, cu obligatia de a dezvolta cele mai inovative solutii disponibile azi: misiunea LIFE de fapt este “a face diferenta” in automatizare.
Dezvoltata pe baza exigentelor concrete ale pietei, solutiile LIFE merg peste previzibilele exigente a unei mereu crescute integrari cu casa si cu “domotica” de maine: de la inchidea iluminarii de la climatizare la electrocasnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu